Σήμερα οι μαθητές των τμημάτων Β1 και Β2 με τις δασκάλες τους Δάρμα Αθηνά και Χρηστομόγλου Άννα και σε συνεργασία με την διευθύντρια του σχολείου Πεσματζόγλου Ευανθία και την υπεύθυνη της σχολικής βιβλιοθήκης Τσίγκα Δήμητρα είχαν την χαρά να φιλοξενήσουν την συγγραφέα ΘΑΛΕΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ και την εικονογράφο ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και να συζητήσουν για το βιβλίο τους «Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΠΡΟΥΚΕΦΕΡΝ»
Η συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο της και στη συνέχεια οι μικροί μαθητές την ρώτησαν για τους ήρωες της,τον τρόπο που εμπνέεται .
Οι μικροί μαθητές χάρισαν στη συγγραφέα ένα ποιήμα που δημιούργησαν με αφορμή το βιβλίο καθώς και ζωγραφιές στις οποίες αποτύπωναν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.
Στη συνέχεια στήθηκε ένα εργαστήρι όπου η εικονογράφος δίδαξε την τέχνη της τυπογραφίας και πως από το πρωτότυπο δημιουργούνται αντίγραφα που τα παιδιά εμπλούτισαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο!!!!
Στο τέλος ένα γλύκισμα με αποτυπωμένη τη μορφή του πρωταγωνιστή του βιβλίου, δημιουργία τς εικονογράφου, ολοκλήρωσε αυτή την εξαιρετική δράση που πρόσφερε γνώσεις και χαρά σε όλους μας!!!

Αφήστε σχόλιο