Σημαντική Ανακοίνωση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

 

Αγαπητοί γονείς, με την ευχή μας να είστε όλοι καλά  και με την βεβαιότητα, ότι πολύ γρήγορα θα βρεθούμε στο Σχολείο μας, σας ενημερώνουμε για τη διαδικασία της εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης. Σύμφωνα με την εγκύκλιο 39731/Δ2/20-03-2020 του ΥΠΑΙΘ , (την οποία θα πρέπει να διαβάσετε) και στο πλαίσιο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Διαβάστε εδώ το σχετικό έγγραφο για τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων.

Λογαριασμοί μαθητών δημιουργούνται με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Διαβάστε τις οδηγίες για την δημιουργία λογαριασμού εδώ.

Για την δημιουργία λογαριασμού απαιτείται ο Αριθμός Μητρώου μαθητή τον οποίο μπορείτε να τον βρείτε σε πρόσφατο έλεγχο προόδου του μαθητή. Για τους μαθητές Α´ και Β´ Τάξης που δεν παίρνουν έλεγχο προόδου θα σταλεί μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο με τους εκπαιδευτικούς μέσω email.
Για την δημιουργία λογαριασμού μαθητή επισκεφθείτε  
την παρακάτω ιστοσελίδα:

https://register.sch.gr/students/

Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα στην σύνδεση με την παραπάνω φόρμα εγγραφής, παρακαλούμε προσπαθήστε λίγο αργότερα. Κατά διαστήματα υπάρχει μεγάλος όγκος εγγραφής μαθητών.

Αφήστε σχόλιο