Tο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΕΤ), η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου και ο Σύλλογος Φίλων ΜΕΤ, διοργάνωσαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019  στον χώρο του ΜΕΤ την εκδήλωση «Εθελοντισμός-Δέσμευση, το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές και τους χορηγούς του».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών τίμησε καθηγητές της Σχολής για την προσφορά τους και στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές και στους χορηγούς του Μουσείου για τη συνεισφορά τους στην εύρυθμη λειτουργία του Μουσείου κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.Την εκδήλωση έκλεισε η βραβευμένη χορωδία του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών BelCantes.

Το σχολείο μας βραβεύτηκε για την τριπλή  συμμετοχή του στα εκπαιδευτικά δίκτυα Αγωγής Υγειας : Κι αν ήσουν εσύ, Εγκέφαλος ο Μαέστρος της Ζωής μας και Ασφαλές Διαδίκτυο.
Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές μας!! Ευχαριστούμε την υπεύθυνη Αγωγής Υγειας για τη συνεργασία και τη στήριξη, Άρτεμις Παπακωνσταντινου.

 

 

Αφήστε σχόλιο